بهترین مراکز فروش اسباب بازی و سرگرمی

بهترین ها برای کودک شما

دیتایی جهت نمایش وجود ندارد!

اسباب بازی یکی از سرگرمی های مورد علاقه کودکان است که می تواند ساعت ها آن ها را مشغول به خود کند. اما آیا اسباب بازی تنها جنبه سرگرمی دارد؟ خیر! یک اسباب بازی مناسب می تواند تاثیر بسزایی بر رشد مهارت های فیزیکی و ذهنی کودکان داشته باشد. از این رو انتخاب اسباب بازی فروشی و وسیله بازی را برای فرزند خود جدی بگیرید.

 

انواع اسباب بازی

زمانی که برای خرید وسیله بازی به یک اسباب بازی فروشی مراجعه خواهید کرد، با تنوع بسیار بالایی از اسباب های بازی مواجه خواهید شد. آیا دسته بندی آن ها را می دانید؟ اسباب بازی ها از طرفی بر اساس گروه های سنی تقسیم بندی می شوند. معمولا این گروه های سنی بازه هایی 2 تا 4 ساله دارند و شما باید براساس سن فرزند خود اسباب بازی ها را انتخاب کنید. 

از طرف دیگر اسباب بازی ها به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. برای مثال برخی از اسباب بازی ها در گروه بازی های فکری قرار می گیرند. بازی های فکری در هر گروه سنی مناسب با توانایی های کودک در آن سن طراحی شده و به رشد مهارت های او کمک می کند.

برخی دیگر از اسباب بازی ها به مهارت های فیزیکی کودکان مربوط می شود. به آن ها کمک می کنند بتوانند بین ذهن و عضلات بدن خود سرعت و هماهنگی ایجاد کرده و بتوانند سرعت عمل خود را بالا ببرند. اسباب های بازی دیگر نیز در گروه بازی های موزیکال، عروسک و غیره قرار می گیرد. برای خرید اسباب بازی تنها یک گروه را انتخاب نکنید، سعی کنید بازی های مختلف را در اختیار فرزند خود قرار دهید تا استعدادهای مختلف او شکوفا شده و بتواند در حوزه های مختلف خود را رشد دهد.

 

در خرید اسباب بازی به چه مواردی توجه کنیم؟

اسباب بازی فروشی را انتخاب کنید که بتوانید در وسایل بازی آن فاکتورهای زیر را در نظر بگیرید:

ایمنی

اصلی ترین و اولین فاکتور در انتخاب اسباب بازی فروشی و وسیله بازی، فروشگاهی است که وسایل آن ایمنی استاندارد و کافی داشته باشد. مرجع اصلی تشخیص ایمنی وسایل بازی کودکان استانداردهای کمیسیون ایمنی مصرف کننده آمریکا است که باید با آن مطابقت داشته باشد. اسباب های بازی نباید دارای لبه های تیز و برنده باشند. همچنین وسایل بازی ریز و کوچک برای کودکان زیر 3 سال که ممکن است آن ها را ببلعند، بسیار خطرناک است.

 

استحکام

زمانی که به یک اسباب بازی فروشی مراجعه می کنید، فاکتور مهم دیگر در انتخاب وسایل بازی استحکام آن است. کودکان معمولا وسایل بازی خود را محکم به زمین می کوبند، از این رو اگر وسیله استحکام کافی نداشته باشد، در زمان کوتاهی خرد و یا خراب خواهد شد.

 

انعطاف پذیری

کودکان بازی کردن با وسایلی که انعطاف پذیر هستند و می توانند شکل ان ها را تغییر دهند، بسیار دوست دارند. این اسباب بازی ها می تواند ساعت ها کودک شما را سرگرم نگه دارد. به کودکان حس زنده بودن اسباب بازی را می دهد و خلاقیت او را تقویت خواهد کرد.

 

درجه پیچیدگی

هنگام انتخاب اسباب بازی به این نکته توجه داشته باشید که خرید یک اسباب بازی پیچیده نه تنها کودک شما را خسته خواهد کرد، بلکه می تواند به طور مستقیم بر احساس اعتماد به نفس و حس توانمندی او تاثیر منفی بگذارد. ابتدا اسباب بازی های ساده را برای فرزند خود انتخاب کرده و به تدریج با توجه به رشد فرزندتان پیچیدگی آن را بالا ببرید.

 

قیمت

بسیاری از خانواده ها ترجیح می دهند که گران ترین وسایل بازی را برای فرزند خود تهیه کنند. آیا بعد از خرید این اسباب بازی ها مدام نگران خراب شدن آن نیستید؟ به فرزندتان آزادی عمل می دهید که هرطور که دوست دارد با وسایل خود بازی کند؟ بهتر است اسباب بازی فروشی را انتخاب کنید که دارای رنج قیمت متفاوتی از اسباب بازی ها باشد تا بتوانید هر وسیله ای را انتخاب کرده و به او اجازه دهید آزادانه با هر وسیله خود بازی کند.

 

 

چه اسباب بازی هایی را برای فرزند خود بخریم؟

همان طور که در بالا نیز اشاره شد، اسباب بازی ها می توانند تاثیر بسزایی بر رشد توانایی های فکری و جسمی کودکان داشته باشند. اما آیا این موضوع شامل تمامی اسباب بازی ها خواهد شد؟ بدون شک خیر! بهتر است وسایلی را برای فرزند خود تهیه کنید که ویژگی های زیر را داشته باشد:

اسباب بازی هایی که به درک خواندن، نوشتن و اعداد کمک می کند

از 4 سالگی به بعد یکی از بهترین وسایل بازی که هم می تواند برای فرزند شما سرگرم کننده و آموزنده باشد، وسایلی است که به آن ها کمک می کند با حروف الفبا، تلفظ آن ها و یا اعداد آشنا شوند. کتاب ها، لوازم هنری، مدادهای رنگی، حروف الفبای مغناطیسی در این گروه از بازی ها قرار می گیرد. همچنین از بازی هایی که رنگ ها و یا حیوانات را به کودک شما معرفی می کند نیز استفاده کنید تا ذهن فرزند شما برای یادگیری آماده شود.

 

اسباب بازی هایی بخرید که فرزند شما را ترغیب به تحرک بیشتر می کند

در کنار ذهن خلاق، فرزند شما باید بدنی سالم و با نشاط داشته باشد. انتخاب یک وسیله بازی مناسب می تواند بر دستیابی به این هدف تاثیر قابل توجهی بگذارد. زمانی که فرزند شما یک فعالیت بدنی جدید را امتحان می کند خود را قوی تر دانسته و اعتماد به نفس او بالاتر خواهد رفت. دوچرخه یا سه چرخه، اسکوتر، توپ، بولینگ های پلاستیکی، حلقه بسکتبال و غیره از بازی های جذابی است که فرزند شما را وادار به فعالیت بدنی می کند.

 

بازی هایی را انتخاب کنید که فرزند شما را راغب به کشف و حل مساله کند

اسباب بازی فروشی را انتخاب کنید که دارای تنوع بالایی در بازی های فکری باشد، زیرا خود بازی های فکری می تواند در چندین دسته مختلف قرار بگیرد. بازی های فکری را مناسب با سن فرزند خود انتخاب کنید تا کودک شما از حل مساله  لذت ببرد، اعتماد به نفس بالاتری پیدا کند و مهارت های فکری و ذهنی خود را ارتقا دهد. 

 

بازی های گروهی و خانوادگی را انتخاب کنید

کودک شما باید یاد بگیرد در یک بازی قوانین را رعایت کرده و با دیگران تعامل داشته باشد. بازی هایی مانند منچ، ماروپله، بازی های دو یا چند نفره می تواند یک انتخاب عالی برای کودکان 3 سال به بالا باشد.

 

اسباب بازی هایی بخرید که فرزند شما را برای زندگی واقعی آماده کند

احتمالا تا کنون متوجه این مساله شده اید که فرزند شما علاقه بسیاری به بازی کردن با وسایل خانه دارد. کودکان به طور ذاتی دوست دارند نقش های مختلفی را امتحان کرده و خود را جای پدر مادر یا افراد دیگر بگذارند. این مرحله یکی از مراحل رشد کودک شما است که می توانید با خرید اسباب بازی آن را تقویت کنید. خرید اسباب بازی هایی مانند مشاغل، وسایل خانه، وسایل فنی، عروسک ها و غیره می تواند این مهارت فرزند شما را تقویت کند.

 

بازی هایی را انتخاب کنید که باعث تقویت خلاقیت او می شود

کودکان هیچ محدودیت فکری ندارند و می توانند آزادانه و بدون ترس از شکست ایده های خود را عملی کنند. شما با خرید اسباب بازی هایی می توانید خلاقیت را در کودکان خود تقویت کنید. در اسباب بازی فروشی، دنبال بازی هایی مانند خمیرهای اسلایم، خمیر مجسمه، آجره ها، خانه سازی ها و غیره باشید.

 

اسباب بازی ها را محدود به جنسیت نکنید

یکی از اشتباه های والدین برای خرید اسباب بازی آن است که قبل از آن که به علاقه و توانایی های فرزند خود توجه داشته باشند، جنسیت او را ملاک قرار داده و براساس باورهای قدیمی اسباب بازی می خرند. برای مثال اگر دختر کوچولی شما به اسباب بازی هایی مانند ماشین یا توپ علاقه مند است، خرید بازی ها را محدود به عروسک و دیگر اسباب بازی های دخترانه نکنید.

 

چه اسباب بازی هایی برای فرزند خود نخریم؟

در بخش های بالا به این نکته توجه کردیم که چه اسباب بازی هایی را برای کودک خود خریداری کنیم، در این بخش می خواهیم به شما بگوئیم از خرید این اسباب بازی ها برای فرزند خود اجتناب کنید:

  • بازی هایی که دارای خشونت رفتاری یا کلامی هستند.
  • بازی هایی که بر توجه بیش از اندازه به ظاهر تکیه دارند.
  • بازی هایی که بر خلاف اعتقادات مذهبی و فرهنگی هستند.
  • بازی هایی که فناوری الکترونیکی در مرکز توجه قرار دارد.
  • بازی هایی که کودک شما را به خوردن مواد غذایی ناسالم علاقه مند می کند.
  • بازی هایی که با محصولات تجاری و تبلیغاتی در ارتباط هستند.

 

لطفاً شما هم امتیاز دهید !
( 3 رای ) 4.7 از 5

نظرات کاربران